Skip to main content

Din lokala naprapat

har du ont hjälper vi dig tillbaka till en smärtfri vardag

Boka

Naprapati

Din naprapat hjälper dig med tennisarmbåge, hälsporre, nackspärr, ryggont, muskelbristningar. vanliga led och muskelbesvär. Med massage, manipulation, nålar och stötvågsbehandling får du snabbt hjälp tillbaka till en smärtfri vardag.

Stötvågsbehandling

Vi behandlar olika tillstånd som schlatter, hälsporre, tennisarmbåge, musarmbåge och olika problem i led och seninfästningar.

Massage

Vi erbjuder klassisk massage, idrottsmassage och gravidmassage. Kom regelbundet och förhindra att besvären kommer tillbaka.

Akupunktur

Medicinsk akupunktur - Metoden kallas för västerländsk akupunktur. Genom att behandla reflexpunkter stimuleras kroppens utsöndring av det kroppsegna hormonet endorfiner, "må bra hormon", som verkar smärtlindrande. Akupunktur kan hjälpa vid bl.a stress, generell smärta, tinnitus, käkledsproblematik, huvudvärk, smärta i rygg och bäcken under graviditet.

Träning

Personlig träning, rehabilitering, korrektiv träning, vi ger dig tips på övningar och planerar din träning tillsammans med personliga program.

Ortopediska inlägg

3D-scanning och fotanalys tillsammans med anamnes ger oss en tydlig bild om du är i behov av ilägg eller enbart stöd och komfort.

Som naprapater har vi kompetens inom bl.a ledbehandling, massage, akupunktur, dry needling, stötvågsbehandling och träning/rehab. Vi kan erbjuda dig en helhetslösning inom friskvård och rehablitering för att hjälpa dig mot en smärtfri vardag. På rehabteamet jobbar vi med allt från idrottare till glada motionärer, privatpersoner och företag. Här kan du läsa lite mer om oss på Rehabteamet.

Våra terapeuter

Sjukvårdsförsäkring

Använd din sjukvårdsförsäkring hos oss. Vi samarbetar med flertalet försäkringsbolag som ger dig möjlighet till behandling hos naprapat. Kontakta ditt försäkringsbolag och se vad som gäller för just din försäkring.

Idrottsföreningar

Rehabteamet samarbetar med flertalet idrottsföreningar. Vi tycker att barn och ungdomar ska kunna idrotta utan smärta. Vi hjälper er med både diagnostik, behandling, prehab och rehab. Ta kontakt med oss så hittar vi en lösning som passar er.

Friskvårdsbidrag

Nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss. Många arbetsgivare erbjuder sina anställda årligen ett friskvårdbidrag. Vi hjälper dig planera ditt friskvårdbidrag utefter vad du behöver.

Företag

Rehabteamet erbjuder behandling ute på företag. Smärtor från rörelseapparaten är idag, efter stress, vanligaste orsaken till sjukskrivning. Forskning visar att naprapati reducerar smärta i både rygg och nacke vid såväl akuta som långvariga besvär. Vi rehabiliterar personalens besvär och lägger upp en förebyggande plan för att minska risken för återfall.

NAPRAPATI MASSAGE TRÄNING REHAB FRISKVÅRD

Boka

Läs fler nyheter från Rehabteamet