Skip to main content

Massage

Ge dig och dina muskler en chans till återhämtning

IDROTTSMASSAGE

Kroppen jobbar med att kompensera vilket kan resultera i överaktiva eller försvagade strukturer, något vi kan kalla sura muskler. En sur muskel är ofta en spänd muskel. En spänd muskel brukar ofta göra att du upplever smärta. Smärtan begränsar dig och din funktion. En idrottsmassage jobbar på djupet och verkar för att möjliggöra att musklerna kan börja arbeta korrekt igen.

KLASSISK MASSAGE

Den primära effekten av massage är muskelavslappning genom att terapeuten jobbar med kroppens mjukdelsvävnader, vilka är muskler, hud och bindväv. Sekundärt kan det innebära en relaxerande effekt för sinne och nervsystem, en lika stor anledning att boka dig en massagebehandling.

GRAVID MASSAGE

En graviditet innebär kroppsliga och mentala förändringar och återhämtning blir en central del av processen. Den fysiska belastningen ökar på kroppens muskler och leder och smärtor kring rygg, nacke och bäcken kan uppstå.
Gör valet att unna dig själv och din kropp en stunds avkoppling. Vi har även möjligheten att erbjuda dig tens, tejpning och formgjutna sulor som ett extra stöd under din graviditet.